Firma- arrangement

Styrk sammenholdet 

Hos PadelWorld arrangerer vi både teambuilding, virksomhedsdage, julefrokoster og meget mere. I kan få præcis det firmaarrangement, som I ønsker. På lige præcis den måde I forestiller jer det.

Personlige pakkeløsninger

Uanset om jeres arrangement skal være fagligt, aktivt, afslappende eller vildt, så sammensætter PadelWorld, sammen med jer, det perfekte program for jeres dag. Måske skal den være det hele. Hos os er alle idéer gode. Tag fat i en medarbejder i centeret eller kontakt os herinde, så skaber vi verdens fedeste dag.

Teambuilding

Teamwork. Padel. To ord, som man nærmest bliver nødt til at sige i samme åndedrag. Præcis som andre sportsgrene, kan padel hjælpe til bedre at forstå hinandens styrker og svagheder. Både i spillet, men også på et menneskeligt plan. PadelWorld arrangerer kurser, som kan hjælpe teams med at få trænet samarbejde, kommunikation og opbygge stærke relationer til hinanden. 

Faciliteter af høj kvalitet

Mødelokale

Lige midt i centerets hjerte, med udsigt til vores  panorama-baner, har vi placeret vores mødelokale. 

Mad og drikke

Uanset om menuen står på salat eller burger, vand eller vin, klarer vi den. I vores mødelokale, men også i loungeområdet, kan I trygt læne jer tilbage i sædet, mens vi står for maden.

Sport og wellness

Efter et par timers intensiv padel, har I gjort jer mere end fortjent til en tur i vores lækre omklædningsrum. Her tilbyder vi en omgang dejlig wellness, i form af vores infrarøde sauna, som står klar til jer.

Skriv til os