Privat-arrangement

Aktivt, anderledes og hylende sjovt

Skal din ven eller veninde giftes? Eller skal du snart fejre fødselsdag for familie og venner?
Eller noget helt tredje måske? Hos PadelWorld kan vi hjælpe med det hele.

Den perfekte polterabend

Det er svært at gøre alle tilfredse, når din vens polterabend skal planlægges. Derfor skal du vælge padel. Alle kan være med, og stort set alle vil finde det enormt sjovt. Det garanterer vi. Hvis man vil mere end at spille padel, står vi også klar med mad og drikkevarer i vores loungeområde. Vi skruer også gerne op for musikken, så festen kan fortsætte hele aftenen.

40, frisk og festlig

Om du fylder 10, 20, 40 eller 80 år betyder intet hos PadelWorld. Her kan alle være med. Vi arrangerer fødselsdage og mærkedage, som passer til dit behov og ønsker. Står den måske på et par timers padel, inden der bliver serveret lagkage i loungeområdet? Du bestemmer programmet. Kontakt os herinde eller prik en af vores medarbejdere på skulderen i centeret, så finder vi ud af hvordan, vi kan fejre dig.   

Faciliteter af høj kvalitet

For alle

Vi er indehaver af de bedste baner i landet. Det betyder, at alle kan spille med uden at frygte for bentøjet og dårligt underlag. Alle aldersgrupper, samt høj som lav.
PadelWorld er for alle.

Bad og sauna

Vi sender jer ikke svedige ud i bilen igen efter en omgang padel. Vores omklædningsrum står klar til jer efter kamp. Det samme gør vores lækre wellness-maskineri af en infrarød sauna. 

Mad og drikke

Lagkage, hotdogs, eller hvad vi ellers kan finde på. Det skal naturligvis passe til jeres arrangement, og det sørger vi for, at det kommer til. Hvad enten det er fødselsdag eller polterabend.

Besøg Midtjyllands største padelcenter