logo
Arrangementer

Styrk sammenholdet

– både i vennegruppen og på arbejdspladsen

Hos PadelWorld arrangerer vi lige præcis den dag, som I måtte ønske. Både på arbejdspladsen og i privaten, både teambuilding, virksomhedsdage, julefrokoster og meget mere. I kan få det på lige præcis den måde I forestiller jer det.
Private arrangementer
Skal din ven eller veninde giftes? Eller skal du snart fejre fødselsdag for familie og venner? Eller noget helt tredje måske? Hos PadelWorld kan vi hjælpe med det hele, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få lige præcis den dag, som du ønsker.
Firmaarrangementer

Padel. Teambuilding. To ord, som man nærmest bliver nødt til at sige i samme åndedrag. Præcis som andre sportsgrene, kan padel hjælpe til bedre at forstå hinandens styrker og svagheder.

 

Uanset om jeres arrangement skal være fagligt, aktivt, afslappende eller vildt, så sammensætter PadelWorld, sammen med jer, det perfekte program for jeres dag. Måske skal den være det hele. Hos os er alle idéer gode. Tag fat i en medarbejder i centeret eller kontakt os herinde, så skaber vi verdens fedeste dag.

Booking af arrangement

Du kan enten booke baner selv i vores Playtomic-app og kontakte mail@padelworld.dk, hvis I vil tilkøbe en af vores pakkeløsninger herunder.
Hvis I booker igennem os, foregår afregning samlet på én faktura og afregnes efterfølgende. Vi fakturer et gebyr på 500 DKK for håndtering af banebooking, dialog, udarbejdelse af faktura mv. Alle henvendelser sker gennem mail@padelworld.dk.


Hvis man ikke vil benytte sig af muligheden for at bestille igennem PadelWorld – er man meget velkommen til at bestille direkte på Playtomic-appen og ”slippe” for gebyret. Vi forsøger at undgå for meget administration – vi vil meget hellere bruge vores tid på at skabe de fedeste rammer i landets lækreste padelkæde.

Udvalgte pakkeløsninger

Intro-pakken

240 kr./time per bane
Bat og bolde inkluderet
25 minutters Intro-padel med PadelWorld-instruktør

Pris i alt: Baneleje + 500 kr.

Americano-pakken

240 kr./time per bane
Bat og bolde inkluderet
25 minutters Intro-padel med PadelWorld-instruktør
PadelWorld står for afvikling af turnering efter Intro

Pris i alt: Baneleje + 1000 kr.

Padel Is Life-pakken

240 kr./time per bane
Bat og bolde inkluderet
60 minutters træning med uddannet træner
PadelWorld står for afvikling af turnering efter træning

Pris i alt: Baneleje + 1500 kr.

Skriv til os