logo
Arrangementer

Styrk sammenholdet

– både i vennegruppen og på arbejdspladsen

Hos PadelWorld arrangerer vi lige præcis den dag, som I måtte ønske. Både på arbejdspladsen og i privaten, både teambuilding, virksomhedsdage, julefrokoster og meget mere. I kan få det på lige præcis den måde I forestiller jer det.
Private arrangementer
Skal din ven eller veninde giftes? Eller skal du snart fejre fødselsdag for familie og venner? Eller noget helt tredje måske? Hos PadelWorld kan vi hjælpe med det hele, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få lige præcis den dag, som du ønsker.
Arrangementer
Firma- arrangementer

Padel. Teambuilding. To ord, som man nærmest bliver nødt til at sige i samme åndedrag. Præcis som andre sportsgrene, kan padel hjælpe til bedre at forstå hinandens styrker og svagheder.

 

Uanset om jeres arrangement skal være fagligt, aktivt, afslappende eller vildt, så sammensætter PadelWorld, sammen med jer, det perfekte program for jeres dag. Måske skal den være det hele. Hos os er alle idéer gode. Tag fat i en medarbejder i centeret eller kontakt os herinde, så skaber vi verdens fedeste dag.

Arrangementer
Udvalgte pakkeløsninger

Intro-pakken

240 kr./time per bane
Bat og bolde inkluderet
25 minutters Intro-padel med PadelWorld-instruktør
Pris i alt: Baneleje + 400 kr.

Americano-pakken

240 kr./time per bane
Bat og bolde inkluderet
25 minutters Intro-padel med PadelWorld-instruktør
PadelWorld står for afvikling af turnering efter Intro

Pris i alt: Baneleje + 800 kr.

Padel Is Life-pakken

240 kr./time per bane
Bat og bolde inkluderet
60 minutters træning med uddannet træner
PadelWorld står for afvikling af turnering efter træning

Pris i alt: Baneleje + 1200 kr.

Faciliteter af høj kvalitet

Mødelokale

Lige midt i centerets hjerte, med udsigt til vores panorama-baner, har vi placeret vores mødelokale. Her kan I både holde møder, men også skrue op for musikken og bruge lokalet til dans og sjov.

Lounge

Uanset om I skal restituere med en sodavand, fadøl eller et glas vin i hånden, klarer vi det for jer. I vores mødelokale, men også i loungeområdet, kan I trygt læne jer tilbage i sædet, og nyde vores omgivelser.

Sport og wellness

Efter et par timers intensiv padel, har I gjort jer mere end fortjent til en tur i vores lækre omklædningsrum. Her tilbyder vi en omgang dejlig wellness, i form af vores infrarøde sauna, som står klar til jer.
Skriv til os