logo
Træning
Privat træning

Hos PadelWorld kan du booke en privat træningstime med en af vores trænere. Du kan booke træning uanset niveau. Om du har spillet nul eller 100 gange. Vi sammensætter en time, som giver mening for dig. Tilmeldingen skal foregå via en enkelt person, men I kan være alt fra 1 til 4 spillere til en træningstime.

Træning
Senior padel

Der er også muligt for at prøve seniorpadel i PadelWorld. Hver tirsdag, torsdag og fredag spiller, hygger og griner vi på banen, og afslutter timerne med en kop kaffe.  Der er intet krav til niveau, og du kan møde op uanset om du har spillet nul eller tyve gange, eller mere end det. Du er velkommen til at bare at møde op, men kan også tilmelde dig i Playtomic-appen. Tirsdag og torsdag spiller vi i Herning, mens fredag er i Ikast. Altid fra 9.00 – 11.00.

Junior padel

Vores juniorhold målretter sig de 10-16-årige. Dette herlige hold er jer, som godt kunne tænke sig at prøve, lege, dyste i og dyrke verdens sjoveste sportsgren. Man er velkommen uanset niveau, erfaring og ambitioner. Padel er for alle. Vi inddeler efter alder og niveau ved fremmøde, så alle får den bedste oplevelse. Vi har også fokus på motoriktræning og generel boldforståelse.

Træning
Træning
Boldmaskine

Det er muligt at booke vores fortrinlige Spinfire Pro 2-boldmaskine, som kan bruges til at øve alt fra flugtninger og lob, til grundslag og slag fra glasset, og meget mere end det. 

I kan være alt fra 1 til 4 spillere på banen. Vi anbefaler, at man har styr på de mest basale grundslag, inden man booker tid med maskinen.

Tilmeldingen skal foregå via mail til mail@padelworld.dk og det koster baneleje + 50 kr./time

Mød vores trænerteam

Christian Brandt Jensen (kun træning af lunar hold)

Priser for træning

High time: 500 kr./time

Low time: 400 kr./time

Træning hvor man selv har bestilt bane: 300 kr./time

High/Low

High peak: Hverdage 16:00 – 01:00, weekend- og helligdage

Low peak: Hverdage 06:00 – 16:00

Besøg Midtjyllands lækreste padelkæde