Træning

Privat træning

Hos PadelWorld kan du booke en privat træningstime med en af vores trænere. Du kan booke træning uanset niveau. Om du har spillet nul eller 100 gange. Vi sammensætter en time, som giver mening for dig. Tilmeldingen skal foregå via en enkelt person, men I kan være alt fra 1 til 4 spillere til en træningstime.

Boldmaskine

Det er muligt at booke vores fortrinlige Spinfire Pro 2-boldmaskine, som kan bruges til at øve alt fra flugtninger og lob, til grundslag og slag fra glasset, og meget mere end det. Tilmeldingen skal foregå via en enkelt person i PlayTomic, men I kan være alt fra 1 til 4 spillere på banen. Vi anbefaler, at man har styr på de mest basale grundslag, inden man booker tid med maskinen.

Junior padel 

Vores juniorhold målretter sig de 10-16-årige. Dette herlige hold er jer, som godt kunne tænke sig at prøve, lege, dyste i og dyrke verdens sjoveste sportsgren. Man er velkommen uanset niveau, erfaring og ambitioner. Padel er for alle. Vi inddeler efter alder og niveau ved fremmøde, så alle får den bedste oplevelse. Vi har også fokus på motoriktræning og generel boldforståelse.

Americano

Vores absolut mest foretrukne turneringsform i PadelWorld.
I Americano trækkes der lod mellem forskellige med- og modspillere til hver kamp. Kampene er korte og spilles med et forudbestemt antal point. Hvis dette f.eks. er 24, så kan kampen slutte med alt fra 24-0 til 12-12. Hvis kampen slutter 14-10 får hver spiller på vinderholdet 14 point og taberne hver 10 point. En af de mange fordele ved en Americano er at du tilmelde dig som enkelt person, uden at skulle samle tre andre medspillere.

Besøg Midtjyllands største padelcenter