logo

PadelWorlds faciliteter

Padelbaner og meget mere…

Kompromisløs kvalitet hele vejen igennem. Baner, underlag, loftshøjde og lys er topkvalitetssikret.

Det er vores garanti for, at du får den bedste og fedeste oplevelse hos PadelWorld.

Baner i lange baner

Det skal være muligt at booke bane, så det passer ind i dit program. Derfor tilbyder vi hele 27 baner, fordelt på to centre. 24 double- og 3 singlebaner.

Bedste kvalitet

Banernes underlag er fra MONDO, som er den officielle leverandør af kunstgræs til World Padel Tour, verdens største padelturnering.

Toptunet shop

Vi har en shop fyldt med fede bat fra både HEAD, Adidas, Babolat, Volt og andre. Du er altid velkommen til at spille en kamp med et bat fra shoppen.

Lækker lounge

Du har fortjent det! Derfor kan du både før og efter kamp nyde en kold fadøl eller sodavand, mens du nyder noget god padel i vores loungeområde.

Omklædningsfaciliteter

Vi har sublime omklædnings-faciliteter. I vores center i Ikast kan du desuden restituere de ømme stænger i vores skønne infrarøde sauna.

Opvarmningsområde

Undgå dumme skader, og

benyt helt gratis vores opvarmningsområde med tilhørende program, som kan gennemføres på seks minutter.

Faciliteter

Adidas padelbaner

Adidas er med helt fremme, når det kommer til innovation, teknologi og kvalitet i forhold til padelbaner. Vi er derfor stolte over, at alle baner i PadelWorld er Adidas-certificerede og etableret med den absolut nyeste konstruktionsteknik.

Gratis parkering

Uanset hvor i landet du ankommer fra, behøver du ikke frygte at myldretiden, bilkøer eller snoede villaveje forsinker din padelkamp. PadelWorld er nemlig placeret let tilgængeligt lige ved motorvejsafkørslen.
Faciliteter

Besøg Midtjyllands største padelcenter