logo
Om PadelWorld
Kompromisløshed​​

Nøgleordet i grundlæggelsen af begge vores 4000 kvadratmeters store padelcentre. Både på La Cours Vej i Ikast og Holingvej i Herning. I tilblivelsen af PadelWorld er der på intet tidspunkt blevet tænkt i kvarte eller halve løsninger.
Kun de absolut bedste løsninger har været gode nok. Vi er fra starten af gået fuldkommen All In.

Hvis vi bliver i Poker-terminologien kan man sige, at vi har set og afprøvet første og anden generation af landets padelcentre,
og derefter hævet indsatsen betydeligt. Vi har bygget det, som vi mener, er fremtidens padelcentre.

Banerne, lige fra underlag og glas, til loftshøjde og temperatur i hallen, er lige efter padelbogens ABC, og 1:1 med de forhold som man kan opleve på World Padel Tour, verdens største padelturnering. Vores baner er omringet af belysningsarmaturer designet til brug på padelbanen. Ingen billige lysmaster. Kompromisløs topkvalitet fra gulv til loft.

For alle
Vi har skabt rammerne for, at der kan spilles padel på eliteniveau. Men vi har i lige så høj grad skabt PadelWorld for dem, som spiller for hyggens skyld, dem som vil prøve padel for første gang. For studerende og ældre, lav som høj, hurtig som langsom. For alle.

Vi har tænkt stort fra starten af. 27 baner, 14 double, 3 single, fordelt på to adresser 15 km fra hinanden. På den måde håber vi, at der altid er en bane klar til dig, når du har lyst til at spille. Vi mener, at alle bør prøve padel, og vi ønsker at give alle den bedste helhedsoplevelse.

Derfor er PadelWorld mere end 27 padelbaner. Oplevelsen starter på de blå baner, mens det sociale samvær og hyggen sker i et af vores loungeområder, hvor man kan læne sig tilbage i sofaen og nyde en velfortjent fadøl eller sodavand. Restitution og afspændingen af de ømme stænger foregår i vores infrarøde sauna (Kun i Ikast).

Om os
Ofte stillede spørgsmål
Må jeg selv medbringe mad og drikkevarer i PadelWorld? Svar: Du må medbringe vand, men ellers skal du købe drikkevarer i centeret. Du må gerne medbringe egen mad.
Er bat og bolde inkluderet når jeg booker bane? Svar: Bat er altid inkluderet i prisen, når du booker bane. Bolde skal købes derudover, og vi sælger et rør med tre bolde for 50 kr.
Kan jeg betale med kontanter i baren? Svar: Vi er kontantløse, derfor er det kun muligt at betale med MobilePay og betalingskort.
Kan jeg afbestille en bane hvis jeg har booket og betalt? Svar: Hvis du vil annullere din banebooking på PlayTomic, skal dette ske senest 48 timer inden din tid starter. Hvis vi er under 48 timer fra kampstart kan du forsøge at sælge din baneleje på vores makkerbørs her.
Får jeg min betaling retur når jeg annullerer min booking? Svar: Din betaling går altid retur til dit betalingskort når du annullerer din booking. Du mister kun gebyret på 7,49 kr.
Om os
DET SKER I PADELWORLD
Besøg et af vores to centre